LEXUS NX 450h+

FRA KR.
PRIVATLEIE FRA KR.
FASTRENTE

*Priser inkluderer metallic lakk, rustbeskyttelse, komplette vinter- og sommerhjul, bagasjeromsmatte og gummimatter. Inklusive frakt og levering.** 3,95% fastrente er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente.

Nye LEXUS NX 450h+ Plug-in

Et slående nytt utseende kombinert med banebrytende elektrifiserte ytelser, sørger for at vår nye plug-in hybrid, NX 450h+, føles som ingen annen mellomstor premiumsuv. På innsiden møtes du av utsøkt Takumi håndverk, utstrakte Lexus Link-tilkoblingsmuligheter og Lexus Safety System+ som gjør hver tur tryggere og mer komfortabel.

Nye NX 450h+ benytter klasseledende drivverk for Plug-in Hybrid, og drar full nytte av Lexus’ 15 års erfaring som anfører innen elektrifisering. En fantastisk kraft og akselerasjon, kombinert med klassens beste drivstofføkonomi og utslipp – uten å gå på bekostning av bagasjeplass eller drivstoffkapasitet. NX tar seg like lett frem på landevei som motorvei, og gir en herlig følelse av raffinement og spenning. Nye NX 450h+ har 309 HK, en elektrisk rekkevidde på inntil 74 km og et batteri på 18,1 kWh.

Sømløs komfort på øverste hylle

Nedenfor ser du en av utstyrsgradene det er ekstra godt tilbud på. 

Executive Tech

Privatleie fra 6 445,- pr. mnd*

Startleie inkl. etabl.gebyr: 119 592,- Fastrente: 3,95**

Leveres med:

  • Antirustbehandling.
  • Metallic lakk.
  • Komplette vinterhjul.
  • Gummimatter.
  • Bagasjeromsmatte.

*Inkludert frakt og levering.

*Veil. pris lev. Lexus Bodø inkl. frakt lev. og reg. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Privatleie eks.: Startleie/etabl.gebyr: 119.592,-. Totalt 351 612,-. Fastrente i 3 år 3,95%, renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0.1 l/mil , 25g/km, 5.7 mg/km. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 31.12.23. Vi har kampanje på alle NX450h+-utstyrsgrader. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Månedspris kan justeres etter behov!

Visste du at vi kan justere månedskostnaden på privatleasing? Ved å legge mer inn i startleien når du skriver leasingavtale kan du senke den totale månedskostnaden. Snakk med en av våre selgere når du er innom oss, eller ring oss, så hjelper vi deg gjerne med en løsning som passer dine behov.

Visste du at bilen din kan benyttes som startleie?

Benytt vårt digitale innbytteskjema og finn ut hvor mye bilen din er verdt. 

Ønsker du et tilbud på Lexus NX 450h+?

Fyll ut skjemaet under, og motta et uforpliktende tilbud fra oss.

Utforsk mer om LEXUS NX 450h+

Ønsker du å finne ut mer om NX 450h+? Se bilder, video og les mer om de tekniske spesifikasjonene, - og finn ut om dette er bilen for deg!