LEXUS RZ 450e

FRA KR.
PRIVATLEIE FRA KR.
FASTRENTE

*Priser inkluderer metallic lakk og komplette vinter- og sommerhjul. Inklusive frakt og levering.** 2,95% fastrente er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente.

Nye LEXUS RZ 450e

RZ er Lexus´ første helelektriske kjøretøy som er utviklet som elbil fra grunnen av. Den realiserer det spennende potensialet til helt nye teknologier som forbedrer ytelse og kjørekomfort. Smidig og intuitiv - RZ oser selvtillit, kontroll og komfort. Lexus RZ 450e har et lekkert design og er en utpreget moderne luksus-SUV. Det nye Spindlekarosseriet er slankt og elegant, og den brede hjulstillingen tiltrekker seg oppmerksomhet fra omverdenen. De skulpturerte linjene hinter til bilens sporty temperament. RZ er mer enn det tall og data kan formidle. RZ er helelektrisk kjøreopplevelse på sitt mest spennende. En bil som utstråler karakter, ekte appetitt for svinger og har en rekkevidde på over 400 km WLTP.

Kjøreglede som må oppleves

Nedenfor ser du en av utstyrsgradene det er ekstra godt tilbud på. 

EXECUTIVE

Privatleie inkl. etabl.gebyr fra 3 995,- pr. mnd*

Startleie inkludert etablering: 102 389,-. Fast rente: 2,95**

Leveres med:

  • Metallic lakk.
  • Komplette vinterhjul.

*Inkludert frakt og levering.

EXECUTIVE

Privatleie inkl. etabl.gebyr fra 5 775,- pr. mnd*

Startleie inkludert etablering: 52 583,-. Fast rente: 2,95**

Leveres med:

  • Metallic lakk.
  • Komplette vinterhjul.

*Inkludert frakt og levering.

*Veil. pris lev. Lexus Bodø inkl. frakt lev. og reg. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Privatleie eks 1: Startleie/etabl.gebyr: 102 389,-. Mnd. leie 3.995,-. Totalt 246 209,-. 2,95% fastrente er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. 3 års bindingstid, kjørelengde 36 000 km. Privatleie eks 2: Startleie/etabl.gebyr: 52 583,-. Mnd. leie 5,775,-. Totalt 260 483,-. 2,95% fastrente er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. 3 års bindingstid, kjørelengde 36 000 km Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 31.12.23. Vi har kampanje på alle RZ 450e utstyrsgrader. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Månedspris kan justeres etter behov!

Visste du at vi kan justere månedskostnaden på privatleasing? Ved å legge mer inn i startleien når du skriver leasingavtale kan du senke den totale månedskostnaden. Snakk med en av våre selgere når du er innom oss, eller ring oss, så hjelper vi deg gjerne med en løsning som passer dine behov.

Visste du at bilen din kan benyttes som startleie?

Benytt vårt digitale innbytteskjema og finn ut hvor mye bilen din er verdt. 

Ønsker du et tilbud på RZ 450e?

Fyll ut skjemaet under, og motta et uforpliktende tilbud fra oss.

Utforsk mer om LEXUS RZ 450e

Ønsker du å finne ut mer om RZ 450e? Se bilder, video og les mer om de tekniske spesifikasjonene, - og finn ut om dette er bilen for deg!