LEXUS UX 300e

Helelektrisk crossover SUV

FRA KR.
PRIVATLEIE FRA KR.
FLYTENDE RENTE

*Rustbeskyttelse, komplette vinterhjul, bagasjeromsmatte og gummimatter komplett sett er inkludert. Fra og levering er inkludert.

Nye helelektriske UX 300e

Den helelektriske UX-crossoveren har designelementer som signaturgrillen, skulpturerte karakterlinjer og atletisk coupé-lignende taklinje som er umiskjennelig for Lexus. Foran er karakteristiske kjørelys arrangert i et pilspissmotiv over de elegante LED-frontlyktene med 3 projektorer, som fremhever Lexus L-formede lyssignatur. Nå har vi kampanjepriser!

Takumi-håndverk i verdensklasse

Nedenfor ser du en av utstyrsgradene det er ekstra godt tilbud på. 

PREMIUM TECH

Privatleie inkl. etabl.gebyr fra 5 485,- pr. mnd*

Startleie: 55 000,-. Flytende rente: 5,95**

Leveres med:

  • Antirustbehandling.
  • Metallic lakk.
  • Komplette vinterhjul..

*Inkludert frakt og levering.

PREMIUM TECH

Lånekostnad fra 5 538,- pr. mnd*

Egenkapital: 75 000,-. Flytende rente: 5,95**

Leveres med:

  • Antirustbehandling.
  • Metallic lakk.
  • Komplette vinterhjul..

*Inkludert frakt og levering.

*Veil. pris lev. Lexus Bodø inkl. frakt lev. og reg. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Privatleie eks 1.: Startleie/etabl.gebyr: 55 000,-. Totalt 252 460,-. Flytende kampanjerente 5,95% som følger normal renteutvikling hele perioden. 3 års bindingstid, kjørelengde 36 000 km. Kjøp eks 2: Egenkapital 75 000,-. Flytende kampanjerente 5,95% som følger normal renteutvikling hele perioden. Nedbetalingstid: 8 år. Totalpris og kundefordel vil variere med rentenivå. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 30.06.23. Vi har kampanje på alle UX 300e utstyrsgrader. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Månedspris kan justeres etter behov!

Visste du at vi kan justere månedskostnaden på privatleasing? Ved å legge mer inn i startleien når du skriver leasingavtale kan du senke den totale månedskostnaden. Snakk med en av våre selgere når du er innom oss, eller ring oss, så hjelper vi deg gjerne med en løsning som passer dine behov.

Visste du at bilen din kan benyttes som startleie?

Benytt vårt digitale innbytteskjema og finn ut hvor mye bilen din er verdt. 

Ønsker du tilbud?

Fyll ut skjemaet under, og motta et uforpliktende tilbud fra oss.

Utforsk mer om UX 300e

Ønsker du å finne ut mer om UX 300e? Se bilder, video og les mer om de tekniske spesifikasjonene, - og finn ut om dette er bilen for deg!