LEXUS UX 300e

Helelektrisk crossover SUV med 450 km rekkevidde

FRA KR.
PRIVATLEIE FRA KR.
FASTRENTE

*Priser inkluderer metallic lakk, komplette vinter- og sommerhjul, gummimatter og bagasjeromsmatte. Inklusive frakt og levering.** 2,95% fastrente er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente.

Nye helelektriske UX 300e

Den helelektriske UX-crossoveren har designelementer som signaturgrillen, skulpturerte karakterlinjer og atletisk coupé-lignende taklinje som er umiskjennelig for Lexus. Foran er karakteristiske kjørelys arrangert i et pilspissmotiv over de elegante LED-frontlyktene med 3 projektorer, som fremhever Lexus L-formede lyssignatur. Nå har vi kampanjepriser!

Takumi-håndverk i verdensklasse

Nedenfor ser du en av utstyrsgradene det er ekstra godt tilbud på. 

PREMIUM TECH

Privatleie fra 3 495,- pr. mnd*

Startleie inkl. etableringsgebyr : 64 292,-. Fastrente: 2,95**

Leveres med:

  • Metallic lakk.
  • Komplette vinterhjul.

*Inkludert frakt og levering.

*Veil. pris lev. Lexus Bodø inkl. frakt lev. og reg. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Privatleie eks.: Startleie/etabl.gebyr: 64 292,-. Totalt 190 112,-. Fastrente i 3 år 2,95%, renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0. Finansiering leveres av Lexus Financial Services og vilkårene gjelder til 31.12.23. Vi har kampanje på alle UX 300e -utstyrsgrader. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Månedspris kan justeres etter behov!

Visste du at vi kan justere månedskostnaden på privatleasing? Ved å legge mer inn i startleien når du skriver leasingavtale kan du senke den totale månedskostnaden. Snakk med en av våre selgere når du er innom oss, eller ring oss, så hjelper vi deg gjerne med en løsning som passer dine behov.

Visste du at bilen din kan benyttes som startleie?

Benytt vårt digitale innbytteskjema og finn ut hvor mye bilen din er verdt. 

Ønsker du tilbud?

Fyll ut skjemaet under, og motta et uforpliktende tilbud fra oss.

Utforsk mer om UX 300e

Ønsker du å finne ut mer om UX 300e? Se bilder, video og les mer om de tekniske spesifikasjonene, - og finn ut om dette er bilen for deg!