Rå og unik Lexus LC 500 Cabriolet facelift 2024 

Vi har nå for salg en ubeskrivelig rå og unik LC 500 Cabriolet facelift 2024. Kjøp før 17. mai og få med 5 års serviceavtale og 5 års vinterlagring i Bodø.

Hyllet verden over for sitt lekre utseende og fantastiske kjøreegenskaper. Bilen er i den eksklusive og sportslige fargekombinasjonen Naples Yellow metallic eksteriør og svart interiør.

LC500 er bygget på en helt ny plattform GA-L (Global Architecture – Luxury), der nyeste byggeteknikk kombineres med siste teknologi. Plattformen skal sikre emosjonell design, kjøreegenskaper, topp sikkerhet og frihet i utvikling. Dette danner grunnlaget for fremtidens Lexus produkt, som skal bevege seg i en mye mer emosjonell retning – og LC 500 er helt klart beviset på at det er mulig.

For å gi de nødvendige kjøreegenskapene, er all vekt plassert nøye i bilen, med utstrakt bruk av carbonfiber og aluminium, slik at tyngde- og balansepunkt blir optimalt. Et eksempel, er førersetet som er 80 mm lengre bak enn normalt. Motoren er 50 mm lengre bak og 10 mm lavere enn normalt. Til sammen er alle detaljer kontrollert slik at kjøreopplevelsen blir eksepsjonell og så nær ideell som mulig. Alt dette er mulig grunnet GA-L plattformen.

LC 500 drives av en 5,0 liters bensinmotor med høyt turtall, som utvikler 477 HK (DIN) / 351 kW til bakhjulene. Den håndbygde motoren er utviklet i motorsportsmiljøer rundt Nürburgring 24-timers og Pikes Peak Hill Climb, og er tilpasset verdens første 10-trinns automatgirkasse i en personbil, som gir utrolig akselerasjon og en fantastisk V8-lyd.

 Motoren er bygget for å gi rask akselerasjon kombinert med den fantastiske responsen til en konvensjonell sugemotor og V8-motoren i LC 500 utvikler et maksimalt dreiemoment på 540 Nm og akselererer til 100 km/t på 4,7 sekunder. Motoren er konstruert for lang levetid, men har lav vekt. Smidde koblingsstenger og titanventiler gir fleksibilitet ved høye turtall. For å gi en rå effekt, er fremre luftinntak utstyrt med en akustisk lydgenerator. Denne forsterker V8-motorens naturlige lydsignatur og sender den inn i kupeen slik at alle kan få glede av lydbildet. Når du trykker på gasspedalen blir lydbildet ytterligere forsterket ved at eksterne ventiler i lyddemperen åpnes og lukkes når du ruser motoren

Utstyrsklassen Luxury inneholder blant annet:
Adaptivt Understell, Sportsseter, 13-høyttalers Mrk Levinson HiFi stereoanlegg, El.justerbart ratt, El.justerbare forseter med 3x minne på førerstol, Head-Up display, Premium Navigasjon (stor skjerm), Apple Carplay/Android Auto, LED hovedlys, Adaptiv Cruise Control, Alarm, Parkeringssensorer foran og bak, Ryggekamera frontkamera, Varme og kjøling i seter foran, Varme i ratt, 21" smidde sommerfelger, lakkforseglet med keramisk coating m/garanti, +++ Må ses!    

Kontakt: Morten Teksnes 
Tlf. 415 78 815
E-post: morten.teksnes@nordvik.no