PENT BRUKT LEXUS RX

Kjøp pent brukt Lexus RX og få 3 års serviceavtale inkludert

Pent brukte Lexus RX 

Lexus RX450h er en flott sammensatt Hybrid SUV med en 3,5 liter V6 bensinmotor og to elektrisk motorer, en foran og en bak. Til sammen produserer den 313hk og ett snilt forbruk på 0.69L/mil. Den stillegående SUVen kan kjøres opptil 65km/t med den elektriske motoren før den skifter over til bensinmotor, og under kjøring samarbeider med elektriske motoren på bilen for å gi en mer økonomiske kjøring.

RX450h fikk samtidig 5 av 5 mulige stjerne på EURO NCAP testen takket være ett solid karosseri og alt sikkerhets utstyr på bilen. Lexus Safety system, Pre. Collision system, Dynamic Radar System, Lane Keeping Assist, Road Sign System, Blind Spot System.

Nå får du 3 års serviceavtale inkludert 

Kjøp pent brukt Lexus RX før 31. desember 2023 og få med 3 års serviceavtale inkludert.

*3 års serviceavtale krever at det tas service 1 gang i året eller hver 15 000 km - det som inntreffer først. Tilbudet gjelder ved alle Nordvik sine forhandlere t.o.m. 31.12.2023.

Se utvalget av brukte Lexus RX 450h

Ønsker du tilbud eller prøvekjøring?

Få garanti opp til 10 år eller 200.000 km med LEXUS Relax

Lexus Relax er et vitnesbyrd om hvor trygge vi er på kvaliteten til bilene våre. Etter at fabrikkgarantien utløper, kan du fortsatt slappe av vel vitende om at du får 12 måneders ekstra garanti når du tar servicen hos oss. Slik kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender – med eksperter som kun bruker originaldeler. Slik holder vi din Lexus 100% Lexus!