PENT BRUKT LEXUS UX 250h

Kjøp pent brukt Lexus UX 250h og få 3 års serviceavtale inkludert

Pent brukte Lexus UX 250h 

Lexus UX 250h er en urban crossover som kombinerer urbant design med tydelig styrke. Den elegante formen antyder både stilige og dynamiske egenskaper. UX 250h er bygd med fjerdegenerasjons hybridteknologi, og resultatet er en bil med en unik tilstedeværelse på veien, svært god støyisolering og lavt forbruk. Leveres med 2WD og AWD. 

"Målet med UX var ikke å følge den etablerte designstandarden for crossovere, men å bryte konvensjonene og lage noe mer karakteristisk og dynamisk."  

UX-sjefsingeniør, Chika Kako.

Nå får du 3 års serviceavtale inkludert 

Kjøp pent brukt Lexus UX250h før 30. april 2024 og få med 3 års serviceavtale inkludert.

*3 års serviceavtale krever at det tas service 1 gang i året eller hver 20 000 km - det som inntreffer først. Tilbudet gjelder ved alle Nordvik sine forhandlere t.o.m. 30.04.2024.

Se utvalget av brukte Lexus UX 250h

Se utvalget her

Ønsker du tilbud eller prøvekjøring?

Få garanti opp til 10 år eller 200.000 km med LEXUS Relax

Lexus Relax er et vitnesbyrd om hvor trygge vi er på kvaliteten til bilene våre. Etter at fabrikkgarantien utløper, kan du fortsatt slappe av vel vitende om at du får 12 måneders ekstra garanti når du tar servicen hos oss. Slik kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender – med eksperter som kun bruker originaldeler. Slik holder vi din Lexus 100% Lexus!

Les mer om garantier